Glashelder Glashandel

 

Glashelder Glashandel levert hoogwaardig kwaliteit vlakglasproducten en toebehoren door heel Nederland en België voor zowel de professionele als de particuliere sector. Door de veelzijdigheid van de diverse producten, diensten maar vooral kwaliteit onderscheiden wij ons van de overige glasleveranciers.

 

In tegenstelling tot de overige glasleveranciers kan er gekozen worden voor 15 jaar fabrieksgarantie op lek en blindslag op isolatieglas. Dit is een unicum op het gebied van glasgarantie!   

 

Met de uitgebreide glasgarantie zal het glaspaneel niet alleen worden geleverd maar ook kosteloos worden herplaatst. Dit inclusief alle bijkomende kosten zoals hef en transportmiddelen. 

  

Advies

Door de veelzijdigheid van de eigenschappen en de combinaties van vlakglasproducten zijn de toepassingen oneindig. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over de mogelijkheden en functies van glas, toegespitst op de gestelde eisen of uw wensen, staat ons team klaar met glashelder advies. Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

 

 

    

 

Glasmontage - 24uurs glasservice - Glazen douchewanden